YAZILI KANYON DOĞA HARİKASINA BÜYÜK CİDDİ SAYIDA ZİYARETÇİ BEKLENİYOR


Turizm 1.06.2020 23:17:00 0
YAZILI KANYON DOĞA HARİKASINA BÜYÜK CİDDİ SAYIDA ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Isparta’da alternatif turizm bölgelerine yönelik ilgi artıyor. Son dönemin gözdesi ise fazlaca keşfedilmemiş yeryüzü cennetlerinden biri olan Sütçülerdeki Yazılı Kanyon doğa severlerin en çok görmek istediği yerlerin arasında geliyor.

Isparta'da alternatif turizm bölgelerine yönelim artıyor. Isparta'lıların gözdelerinden olan ama Genel olarak ise keşfedilmemiş gizli cennetlerden biri olan Sütçüler Yazılı Kanyonuna merak artıyor. Isparta'nın şehir merkezine 90 kilometre uzaklıkta bulunan Sütçüler ilçesi sınırları içinde yer alan Yazılı Kanyon özellikle Pandemi sürecinden sonra çok sayıda kişiyi ağırlamaya hedefliyor. Bölge sakinlerinin 'Keşfedilmemiş cennet' olarak adlandırdığı doğa harikası Yazılı kanyonu merkezi tabiat harikası ve oksijen deposu olması nedeniyle önümüzdeki günlerde ziyaretçi sayısında büyük artış bekliyor.

EŞSİZ MANZARA
Şehrin gürültüsünden uzaklaşarak sakin bir gezintiye çıkmak isteyenler doğa ile buluştukları Yazılı Kanyonda ziyaretçiler akan derede yüzerek ve piknik yaparak anların keyfini çıkartacak. Eşsiz manzarası ile dikkat çeken Yazılı kanyona fotoğraf severler de ilgi gösteriyor, bu bölgede çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşacaklar.


Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik
Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi
Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa
Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz muhtarları ağırladı Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz muhtarları ağırladı
Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı