YATIRIMLARIMIZLA ÜRETİCİMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAMA DEVAM EDİYORUZ


Gündem 17.05.2020 02:16:00 0
YATIRIMLARIMIZLA ÜRETİCİMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAMA DEVAM EDİYORUZ

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ Sulama yatırımlarının Burdur’da üreticiye büyük katkı sağladığını belirtti.

“2020 SULAMA SEZONUNDA 196 Bin 817 DEKAR TARIM ARAZİSİ SULANACAK”
Üreticilerin her zaman yanında destek olmaya devam edeceklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur İlimizde 2020 yılı sulama sezonunda toplam 196 bin 817 dekar tarım arazisi DSİ Genel Müdürlüğümüz aracılığı ile yapmış olduğumuz yatırımlar neticesinde sulanacak olup yapılacak sulu tarım ile birlikte 2020 yılı birim fiyatları ile milli ekonomiye 177 milyon 135 bin  TL katkı sağlanması hedeflenmektedir. Yine DSİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yatırımlarımız devam etmektedir.

Üreticilerimizin daha kaliteli üretim yapabilmeleri için desteklerimiz devam edecektir. Çiftçilerimizin kaliteli üretim yapabilmeler için bu çalışmaları gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’ye, DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız ve ekine, DSİ Bölge Müdürümüz ve ekibine, DSİ 187. Şube Müdürümüz ve ekibine teşekkür ederiz.” şeklinde açıklamada bulundular.


Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı
Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak