YALVAÇ IN FAKÜLTE KARARI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI


Eğitim 30.06.2020 20:26:00 0
YALVAÇ IN FAKÜLTE KARARI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI

Yalvaç’ın yıllardır beklediği fakülte kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yasallaştı.
Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Mustafa Özer, ilçeye fakültenin hayatlı olmasını temenni etti. 

Resmi Gazete’nin 30 Haziran 2020 tarih ve 31171 no.lu sayısında yayımlanan 29/06/2020 tarih ve 2704 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı’na göre, ilçemizde faaliyet gösteren Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne bağlı Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kapatılarak yerine Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi açılması kararlaştırıldı.

Geçen hafta perşembe günü duyurduğumuz YÖK Genel Kurulu kararının resmileşmesiyle bugün itibariyle ilçemizde faaliyet gösteren yüksek öğrenim kurumu sayısı 1 fakülte, 3 meslek yüksekokulu oldu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı