YA GÜÇLENDİRECEĞİZ YA KAPATACAĞIZ


Siyaset 4.02.2020 19:13:00 0
YA GÜÇLENDİRECEĞİZ YA KAPATACAĞIZ

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Belediye önü yeraltı otoparkıyla ilgili ‘tamamen kapatma’ kararı almanın da olasılıklar arasında olduğunu söyledi.

 Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, SDÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü hocaları tarafında yapılan bilgilendirme sonrasında kısa bir konuşma yaptı. Başdeğirmen, “Bana göre buranın yıkılıp yerine yenisinin yeniden yapılması en iyi seçenek. Ama bu mümkün değil. Çünkü otopark yapılırken çevresine fore kazıklar çakılmış. Burayı yıkmak öyle kolay değil. O zaman belediye binasını da yıkmak zorundasınız. Emniyetin önündeki yolu da yıkarsınız. Ne yol kalır, ne kafe kalır, ne bina kalır. Onun için yıkmak mümkün değil. Güçlendirme yapmak bir alternatifimiz. Seçenekleri hep birlikte tartışacağız. Bir karara varacağız. Güçlendirme yapmak ekonomik ve rantabıl değil ise yapmama tercihimiz de var. Bu kararı da hep birlikte vereceğiz. Güçlendirme yapmazsak bu otoparkı tamamen kapatırız. Bu haliyle kullanmamız mümkün değil. Çünkü yapıda çatlaklar oluşmuş. Üst toprağı dökmeselermiş bu hadiseler, bu sorunlar yaşanmayacakmış. Projede olan kirişler maalesef uygulanmamış” diye konuştu.


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar