VALİ ARSLANTAŞ'TAN MİRAÇ KANDİL MESAJI


Yaşam 10.03.2021 00:11:00 0
VALİ ARSLANTAŞ

BURDUR Valisi Ali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:
 
“Çarşamba Günü'nü Perşembeye bağlayan gece, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)’in ihsan ve hikmet yüklü yolculukla Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya oradan da Cenab-ı Allah'ın huzuruna yükseldiği Miraç Gecesini idrak edeceğiz.
 
Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açık olduğu  bu müstesna, mübarek geceler,  gönüllerimizin aydınlandığı, maneviyatımızın tazelendiği çok özel gecelerdir.
 
Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınarak yapacağımız duaların, milli birlik ve beraberliğimizin devamına, bütün İslam alemi ve insanlığın huzuruna katkıda bulunarak, sağlık ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
 
Bu duygular içerisinde yapacak olduğumuz duaların kabul olması dileğiyle, başta Burdurlu hemşerilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve bütün İslam Alemi'nin Miraç Kandili en kalbi duygularımla  kutluyorum." dedi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı