Gündem

Gündem Haberleri

Vakit Yardımlaşma Vakti


Gündem 4.04.2020 01:31:00 0
Vakit Yardımlaşma Vakti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, salgınla mücadelenin sonuna kadar görev yapmak üzere Kepez Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi kurduklarını ve bu merkezde ‘Vakit Yardımlaşma Vakti’ adlı kampanya başlattıklarını duyurdu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, korona virüs (COVİD-19) salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz zor günlerin değerlendirmesini yaparak, bu sürecin güçlüklerin paylaşılması, umutların büyütülmesi ile biraz daha rahat geçeceğini söyledi. Başkan Tütüncü, “Daha önce hiç yaşamadığımız türden çok zor günlerden geçiyoruz. Ülkemizi de derinden etkileyen küresel bir salgınla karşı karşıyayız. Bu süreç hepimizi bir şekilde etkiledi, etkileyecek. “ dedi. Tüm insanlığın büyük bir sınavdan geçtiğine değinen Tütüncü, “Belli ki, önümüzdeki birkaç aylık dönem çeşitli güçlüklerle hep birlikte baş etmemiz gereken bir dönem olacak. Bu zor günler elbette ki geçecek. Asla karamsar değiliz. Bu sınavı başaracağımıza inancımız tam. Yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı zirveye taşıyarak toplumsal moralimizi yüksek tuttukça, bu sürecin güçlüklerini paylaştıkça, umudu birlikte büyüttükçe bu zor günleri biraz daha rahat geçireceğiz.” diye konuştu.

Paylaşmayı bilen bir milletiz

“Biz tarih boyu varlığı da yolluğu da paylaşmasını bilmiş bir milletiz.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Bizim geleneğimizde bu güzelliklerin nice örnekleri var. Sevgiyle, saygıyla, birlik ve beraberlik ruhuyla yardımlaşma ve dayanışma bilincimiz bu süreçte en büyük gücümüz. Zor günlerde herkes yanında bir güç arar. Bu dönemde güçlüler zayıflara destek olmalı, hepimiz imkanlarını dara düşen kardeşleriyle paylaşmalı. Belediyemiz bu zor günlerde sahip olduğu tüm imkanlarıyla ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı en önemli öncelik haline getirmiştir.  Bununla birlikte bu ulusal mücadelede bunun tek başına yeterli olmayacağı da bilinen bir gerçek.”

Kepez Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi kuruldu

“Bu sebeple toplumsal yardımlaşmayı ve dayanışmayı harekete geçirmek gerekiyor. Salgınla mücadelenin sonuna kadar görev yapmak üzere Kepez Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezimizi kurduk. Bu merkezde VAKİT YARDIMLAŞMA VAKTİ adlı kampanya başlattık. Kampanyamızla başta büyüklerimiz olmak üzere Kepez'de yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize daha fazla maddi ve manevi destek sağlamak, sağlık çalışanlarına ve hastalarımıza yardım etmek istiyoruz. Birbirimize sahip çıkmamız gereken bu büyük dayanışma seferberliği için sizi hem şahsen hem de kurumlarınızla bizlere destek olmaya davet ediyoruz. Vereceğiniz desteklere şimdiden teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Sağlıklı günler dileklerimle Evde Kalın, Sağlıklı Kalın. “ ifadelerini kullandı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor