Gündem

Gündem Haberleri

Ünlülerden Cumhuriyet coşkusu


Gündem 23.10.2021 10:30:00 0
Ünlülerden Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında birçok ünlü sanatçı da Türkiyenin dört bir yanında konser verecek!

İSTANBUL (İGFA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen konserlerle coşkuyla kutlanacak. Konserlerin kraliçesi Demet Akalın, Alanya Meydanında şarkılarıyla eğlendirecek. Pop müziğin son dönem yıldızlarından Hande Ünsal, Merzifon Meydanında sevenleriyle bir araya gelecek. İrem Derici, Burdur'da Cumhuriyet coşkusunu şarkılarıyla yaşatacak. Oğuzhan Koç, İstanbul Zeytinburnu'nda, Simge ise Tekirdağ Süleymanpaşa Meydanında şarkılarını seslendirecek. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı sevenleriyle beraber halk konserinde kutlayacak olan sanatçılar, tüm sevenlerini konserlere davet ederek, sürprizleri, repertuarları ile sevenlerine unutulmaz eğlenceli saatler yaşatacak. 


Köylerde bisiklet dönemi Köylerde bisiklet dönemi
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç