University4Society ile Türkiye’nin en büyük girişimcilik ağı seni çağırıyor!


Gündem 15.05.2020 03:53:00 0
University4Society ile Türkiye’nin en büyük girişimcilik ağı seni çağırıyor!

5-16-17 Mayıs 2020 Tarihlerinde University4Society Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi Online platformda, üniversitemiz topluluklarından Ar-Ge ve İnovasyon Topluluğu ve Genç Girişimciler Topluluğu iş birliği ile Akdeniz Bölgesinin en aktif ve öğrenci dostu  girişimcilik maratonunu gerçekleştiriyor! Akdeniz Bölgesinin Girişimcilik Ekosistemi Bu HACKATHON ile Değişecek. Bu Ücretsiz Online Maratonda Seni Neler Bekliyor?


İş Fikri ve Ekip:

İkisine de gerek yok! İkisi de, ya da ikisinden birisi yoksa etkinlik alanına gelmen yeterli. Senin gibi girişimci ruhlular da burada zaten!

Mentorlar:

Senin derdinden anlayan, sana yol gösterecek ama seni bir o kadar da zorlayacak, konusuna ve piyasaya hakim, alanında uzman mentorlar.

Eğitimler:

Alanında uzman, dünyadaki en iyi ve en girişimci eğitmenlerden derlediğimiz uygulamalı 3 temel eğitim: İş Modeli Kanvas, Tasarımsal Düşünce, Yatırımcıya Sunum.

Yanında Getirmen Gerekenler:

Sadece bilgisayarın, uykusuzluğa hazır oluşun ve girişimci ruhun yeterli!

 

Başvuru İçin;

https://u4s.at/kayit.php?event=65

 

Daha Fazla Bilgi için:

İnstagram.com/uni4society_isubu


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu