Üniversite rektörleri YÖKte buluştu

Ankara’da genç üniversitelerin rektörleri bir araya geldi. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkunun da aralarında bulunduğu 15 üniversite rektörü, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. Yekta Saraç ile buluştu.


Gündem 26.03.2021 11:00:00 0
Üniversite rektörleri YÖKte buluştu

KİLİS (İGFA) - YÖK Anadolu Projesi kapsamında bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendirmek üzere 15 genç üniversitenin rektörleri ile YÖKte bir araya geldi. Aralarında Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkunun da olduğu genç üniveriste rektörleri çalışmaları ve hedef planları görüştü.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Dağan Karacoşkun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın himayelerinde tanıtımı yapılan projeye dahil olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, İstanbul Üniversitesi akademisyenlerinin, Üniversitemizin çeşitli bölümlerinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde öğrencilere ders vereceklerini açıkladı.  Önümüzdeki süreçte üniversite akademik personelinin, İstanbul Üniversitesinin araştırma altyapılarından, laboratuvarlarından, kütüphane ve veri tabanlarından yararlanma imkanına sahip olabileceğini söyleyen Karacoşkun, bu çalışma ve imkânların hem öğrencilerimiz hem de akademik personelimiz için son derece verimli olacağına söyledi.


Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak