Ünal Mural: "Neden Kocaeli Kartepede 321 dönüm arazi satılıyor"


Gündem 15.10.2021 12:00:00 0
Ünal Mural:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisinde İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Çiftlik Mahallesi’ndeki toplam 321 bin metrekarelik alanın neden satıldığını sordu.

KOCAELİ(GFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisinde İnterteks Fuar Alanı’nın taşınması için Kartepe’den 321 dönümlük bir arazi alınması oy çokluğuyla geçti.

Mecliste söz alan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, “Bakın 321 dönüm arazi alıyorsunuz. ‘İnterteks Fuar Alanı’nda yapılan etütlerden dolayı, burası 99 depreminde çok tahribat gördü, çatıları yıkıldı. Dolayısıyla bir bu alanın yerine şu an ki havalimanının yanında 321 dönüm araziyi İnterteks Fuar Alanı’na alternatif bir yer olarak satın alınacak’. Bunun yerine alternatif bir yer yaratılıyorsa bunun fizibilitesi nedir? Bu alana yapılan yatırım doğru bir yatırım mıdır?

Bunları kentin tartışması lazım. Bu meclis 321 dönüm arazi satın alınması noktasında onay veriyor. Ama meclis üyeleri bunun neden satın alındığını bilmiyor. Bu garip bir durum. Bunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum 3 5 dönüm değil 321 dönüm. Bu alanın daha pazarlığının yapılıp yapılmadığı belli değil”dedi. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor