Ukrayna Büyükelçisi Sybiha Denizlide

Ukrayna Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Başkan Osman Zolanı ziyaret ederek Denizli’nin eşsiz bir kent olduğunu söyledi.


Gündem 28.03.2021 09:30:00 0
Ukrayna Büyükelçisi Sybiha Denizlide

DENİZLİ (İGFA)- Ukrayna ve Türkiye arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik ilişkileri geliştirmek ve “Türkiye-Ukrayna Ekonomik İlişkileri” konulu toplantıya katılmak amacıyla Denizli’ye gelen Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanı ziyaret etti.

Başkan Zolan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ukrayna ile Türkiye’nin dostane ilişkilerinin devam etmesinden mutluluk duyduklarını söyledi. Denizlinin 1 milyonu aşan nüfusu ile Türkiye’de yer alan 30 büyükşehirden biri olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, pandemiden önce yıllık 3 milyona yakın turist ağırladığını ifade ederek, her yönüyle pek çok güzellikler barındırdığını vurguladı. Başkan Zolan, en büyük güçlerinin çalışkan insanlar olduğunu kaydetti.

"DENİZLİ EŞSİZ BİR YER"

Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha ise, Denizli’yi ziyaret etmekten büyük onur duyduklarını belirterek, “Çalışkan ve dinamik insanların bu şehirde yaşadığını hissettim. Güzel bir fırsatımız oldu. Denizli’de biraz yürüyüş yapma fırsatı buldum. Ne kadar güzel, huzurlu ve temiz bir şehir olduğunu gördüm. Gerçekten buraya ailemle ziyarete gelmek istiyorum. Ukrayna’dan diplomatları buraya göndermek isterim. Ne kadar güzel çalışıldığını öğrensinler” dedi. Büyükelçi Sybiha, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Türkiye için iyi haber, Ukrayna için de iyi haber demektir. İki rakip değil tam tersi birbirini tamamlayan iki ülkeyiz. Ekonomi açıdan güçlü olursak müttefikliğimiz de iyi olacaktır. Denizli tarihi ve doğal güzellikleri ve misafirperver insanlarıyla var, bu çok güzel bir şey. Ukrayna’dan gelen turistlerin Denizli ve Pamukkale’yi görmelerini istiyorum, Denizli eşsiz bir yer” diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!