UKRANYALILARA TÜRKİYE'YE TATİLE GİDİN ÇAĞRISI YAPILDI


Turizm 16.04.2021 02:06:00 0
UKRANYALILARA TÜRKİYE

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Türkiye’ye Ukrayna’ya desteğinden dolayı çok teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna’yı, geçici olarak işgal altındaki topraklarımızı, Kırım’ı desteklemesi önemli” dedi.

Zelenskiy ayrıca Ukrayna vatandaşlarına Tatil için Türkiye’yi tercih etmelerinin çağrısını yaptı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi toplantısının ardından Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye 10 Nisan’da yaptıkları ziyaretin çok iyi geçtiğini belirten Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, "Türkiye devletine, özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a minnettarım. Kendisi gerçekten Ukrayna’yı destekliyor” dedi.

"KIRIM'IN İLHAKININ TANINMASI ÖNEMLİ"
Ziyaret sırasında önemli anlaşmalara imza atıldığını ifade eden Ukrayna Devlet Başkanı, “Jeopolitik sorundan bahsederken, bugün en önemlisi, Ukrayna’nın huzuru ve partnerlerimizin desteği. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ukrayna’yı desteklemesi, geçici olarak işgal altındaki topraklarımızı desteklemesi, Kırım’ı desteklemesi önemli. Bizim duruşumuzu desteklemesi, Kırım’ın ilhakını tanımaması önemli” diye konuştu.

"TÜRKİYE’Yİ DESTEKLEDİĞİMİZİ GÖSTERMELİYİZ"
Zelenskiy, Rusya’nın Türkiye’ye uçuşları sınırlamasına da değerlendirerek, Ukrayna vatandaşlarına Türkiye’ye tatile gitmeleri çağrısı yaptı. Ukrayna ve Türkiye arasında turist akışının artırılabileceğini belirten Zelenskiy, “Duydunuz, Ruslar, Rusya Federasyonu’ndan Türkiye’ye turizmi sınırlayacaklarını söylediler. Bu onların kişisel meselesi. Bizim ise tam tersi, turizmi geliştirmemiz ve Türkiye’yi desteklediğimizi göstermemiz gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı