UEDAŞla enerjide hızlı ve güvenli çözüm


Gündem 25.10.2021 10:00:00 0
UEDAŞla enerjide hızlı ve güvenli çözüm

Güney Marmarada elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., kesintisiz enerji ile müşteri memnuniyetini koruyor.

UEDAŞ, kesintisiz enerji için 7/24 nöbet tutuyor. UEDAŞ, 4 ilde toplam 50 bin kilometre enerji dağıtım hattıyla 25 bin trafo üzerinden 3.3 milyon abonesine 24 saat ve kesintisiz enerji dağıtıyor.

DÜNYAYI 1.2 KAT DOLAŞAN ELEKTRİK AĞI  

Dünyayı 1.2 kat dolaşan elektrik ağında dijital dönüşüm için yatırımlarını sürdüren UEDAŞ, SCADA sistemi ile elektrik şebekesini uzaktan kontrol edebiliyor. Bu sayede elektrik kesintilerinin büyük bir kısmını 5-10 saniye içerisinde giderilirken, tüm şebeke 7/24 uzaktan izlenerek kontrolü sağlanıyor.  

Yalnızca sokak lambası değil, havai hat ve yeraltı kablolarına da aynı hızda müdahale eden UEDAŞ, yaptığı bakım çalışmalarıyla da enerjisini koruyor. 

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNDE DJİİTAL DÖNEM

İSG'de proaktif yaklaşım çerçevesinde geliştirilen Saha Kontrol Merkezi(SAKOME) ile de ekiplerin iş emrine başlamadan önce ve bitirdikten sonra aldığı görüntülü teyitlerdeki kontrollerle çalışma ortamı güvenli hale getiriliyor. Sepetli aracın iç ve dışına yerleştirilen kameralar ile saha ekiplerinin trafikteki seyir durumundan
enerjiye müdahalesine kadar tüm anları kayıt altına alınıyor. Bu sayede olası iş kazalarının minimuma düşürülmesi hedefleniyor.


İşte AK Parti'nin ilk yol haritası: “Türkiye'yi Dinliyoruz” Yerel seçimler şayet Ak Parti açısından oyları artırarak devam etseydi, “Demek ki her şey yolunda” denilecek ve öyle devam edilecekti. Şer gibi görünende hayır, hayır gibi görünende şer olabilir; geleceği yalnız Allah bilir.
TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde
Et fiyatlarına zam... Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı.
CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor