Tütüncü’den 40 dakikalık teneffüse portakal sözü


Yaşam 19.03.2020 21:19:00 0
Tütüncü’den 40 dakikalık teneffüse portakal sözü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, ‘öğrencilere 40 dakika teneffüs’ sözüne bir destek de Kepez Belediyesi’nden geldi. Başkan Hakan Tütüncü, ilk teneffüste ilçesindeki tüm okullara portakal dağıtacaklarını açıkladı.


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, "Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!" paylaşımından sonra çocuklara, farklı illerden yöresel ürün gönderme sözü verilmişti.
Çocukları çok seven ve eğitime yüzde yüz destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Bakan Selçuk’un bu paylaşımına kayıtsız kalmadı.
Başkan Tütüncü, sosyal medya hesabı Twitter’dan, “Sayın Bakanım, başlattığınız ‘İlk teneffüs 40 dk.’ uygulamasına biz de katkı koyalım. Portakalın yüksek C vitamini ile öğrencilerimizin bağışıklığını artıralım, onlara enerji olalım. İlk teneffüste ilçemizin tüm okullarına portakallar bizden.’ mesajını paylaştı.

Bakan Selçuk’un paylaşımına destek
Hem dünyayı hem de ülkeyi etkileyen Corona virüsüyle karşı karşıya olduklarını belirten Başkan Tütüncü, “Hükümetimizin açıkladığı tedbirler kapsamında corona virüs salgınına karşı ilçemizde ilaçlama, dezenfekte ve bilgilendirme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu süreçte virüs dolayısıyla tatilde olan öğrencilerimizin morale ihtiyacı var. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un, "Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!"  mesajına destek verelim istedik. Tatilden sonraki ilk teneffüste ilçemizin tüm okullarına portakal göndereceğiz. Bu zor günleri, motivasyonumuzu, moralimizi yüksek tutarak, birbirimize destek vererek aşacağımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızdan, Sağlık Bakanlığımızın Corona virüsünden korunmak için duyurduğu 14 kurala uymalarını ve  zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum.”  


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı