Türkiye'ye Rus akını! İşte 16 günde gelen turist sayısı


Gündem 18.08.2020 11:20:00 0
Türkiye

Rusya ve Türkiye arasında korona virüs kısıtlamalarının hafifletilmesiyle karşılıklı uçuşların başlatıldığı 1 Ağustos tarihinden itibaren 120 bini aşkın Rus turist Türkiye'ye geldi. Önümüzdeki günlerde rakamın daha da artması bekleniyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle ülkeler arası uçuşlar durdurulmuştu. Tüm dünyada mücadele edilen virüse karşı kısmi başarı sağlandıktan sonra normalleşme süreci başladı.

Virüs ile mücadelede büyük başarı sağlayan ve tüm dünya otoriterlerinin övgüsünü alan Türkiye ile korona virüs aşısı geliştirdiğini duyuran Rusya görüşmelerin ardından 1 Ağustos tarihi itibarıyla karşılıklı uçuşları başlattı

. Rusya'nın resmi haber ajansı tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Ağustos tarihinden itibaren Rusya'dan Türkiye'ye uçan turist sayısı 120 bin 937 oldu. Rusya'dan İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir gibi şehirlere toplam uçuş rakamları 122 bine ulaştı.


Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı
Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve esnaf ile buluştu Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve esnaf ile buluştu
Muhtarlardan Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti Muhtarlardan Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti
İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi
Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret