Gündem

Gündem Haberleri

Türk Telekomdan esnafa destek

Türk Telekom yeni ‘iş telefonu’ kampanyasıyla esnafa desteğini sürdürüyor. Kampanya kapsamında sabit hat satın alan esnaf, ilk altı ay yalnızca 10 TL fatura ödemesi yapacak.


Gündem 29.03.2021 13:30:00 0
Türk Telekomdan esnafa destek
BURSA (İGFA) - Türk Telekom, pandemi döneminden olumsuz etkilenen esnafa destek olmak amacıyla hazırlanan kampanya kapsamında, iş telefonu alan yeni müşteriler ilk 6 ay sadece 10 TL ödeyecekler. Sonraki 24 ay ise pakete göre değişen indirimli sabit fiyatlardan faydalanmaya devam edecekler. Kampanya kapsamında internet paketi satın alan müşteriler ise limitsiz internet paketinden ilk 6 ay 10 TL ödeyerek faydalanabilecekler. 
Türk Telekom Sabit Hizmetler Pazarlama Direktörü Nilay Altan, Türk Telekom’un her zaman esnafın yanında olduğunun altını çizdi. Altan, “Pandemiden en çok etkilenenlerin başında esnafımız geliyor. Türk Telekom olarak herkes için erişilebilir iletişim ilkemizle, esnafımızın yükünü hafifletmek için bir kampanya başlattık” dedi.

Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı