Turistlik yerlerdeki Carettaları koruyorlar


Turizm 23.06.2020 14:01:00 0
Turistlik yerlerdeki Carettaları koruyorlar

ANTALYA'NIN Kemer ve Manavgat ilçelerinde atlı jandarma timleri, göreve başladı. İyi derecede İngilizce bilen personelin görev aldığı atlı timler, sahillerde ve ören yerlerinde devriye görevi yapmaya başladı.

SAHİLLERDE DEVRİYE
Kemer sahillerinde 'Destan', 'Fırtına' ve 'Fora' adlı 3 at, subay ve astsubaydan oluşan 2 binici ve at bakıcısı 1 erle devriye geziyor. İlk görev yeri Çıralı ve Olympos sahilleri olan atlı jandarma timleri, vatandaşa için güven verdi. irken, neslinin tükenme tehlikesi olan caretta carettaların yuvalama alanı Çıralı Sahili'nde halka uyarılarda bulunuyor.

İNGİLİZCE BİLİYORLAR
Manavgat'ta Side başta olmak üzere turistik bölgelerinde de atlı jandarma timi sahaya indi. Jandarma Üstçavuş Hatice Özbek ve Jandarma Çavuş Mehmet Ali Oflu'dan oluşan 'Başak' ile 'Polat' isimli 2 atın yer aldığı tim, turizm bölgelerinde güvenliğin sağlanması için 28 Eylül'e kadar görev yapmaya başladı. İyi derecede İnilizce bilen askerler, araçla girilemeyen yerlerde görev yapacak.


Başkan Zeyrek sözünü tuttu Başkan Zeyrek sözünü tuttu
Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva
Başkan Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti Başkan Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti
Sevilen yazar çocuklar için dernek kurdu  Sevilen yazar çocuklar için dernek kurdu 
Alas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu Alas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu