TSYD Bursa’dan Vali Canbolat’a ziyaret

Bursada geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan genel kurulda üyelerinden güvenoyu alan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ile İkinci Başkan Mehmet Gerçeksi, Tarihi Valilik binasında Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret et


Gündem 26.03.2021 16:30:00 0
TSYD Bursa’dan Vali Canbolat’a ziyaret

BURSA (İGFA) - TSYD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ve İkinci Başkan Mehmet Gerçeksi, Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret etti. Canbolat, Sporun Zirvesi projesi için desteğe hazır olduklarını söyledi.

TSYD Bursa Şubesi olarak yeni dönem hazırlıklarına vakit kaybetmeden başladıklarını vurgulayan Başkan Ekmekçi, üyelerin güvenlerine layık olmak için birçok önemli çalışmayı hayata geçirmek için çaba sarf ettiklerini vurguladı. 
Spor dünyasını Uludağ’da buluşturmayı amaçlayan Sporun Zirvesi projesinin sadece derneğin değil Bursa’nın da tanıtımına ciddi katkılar sağlayacağını aktaran TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, etkinlikleri pandemi koşullarına bağlı olarak  yapacaklarını vurguladı.

VALİ CANBOLATTAN ZİRVE İÇİN TAM DESTEK

TSYD Bursa Şubesi’nin yeni yönetimini kutlayan Vali Yakup Canbolat, Sporun Zirvesi projesi için gerekli desteği vereceklerini belirtirken, “Bursa çok sayıda mozaiği içinde barındıran bir kent, sadece futbol değil birçok spor branşına yetenekli gençler de bu şehirde yaşıyor. Bursa aynı zamanda bir spor kentidir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi günün anısına Vali Yakup Canbolat’a hediye takdim etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi