TORKU YERLİ MİLLİ GAZOZ ÜRETECEK


Yaşam 6.03.2020 01:01:00 0
TORKU YERLİ MİLLİ GAZOZ ÜRETECEK

Tüketicilerin ısrarla Torku markalı bir gazlı içecek beklentisi ve talebi sonrası önce insan sağlığı ve gıda güvenliği ilkesinden taviz vermeyecek şekilde yaklaşık 4 yıl süren Ar - Ge faaliyetleri özelinde birçok versiyonda ürün denemesi yapılmış, gurmelere test ettirilmiş ve en iyisi hedeflenerek geliştirilmiş bir içecek Torku No On.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ve Konya Şeker Ar – Ge birimlerinin ortaklaşa yaptığı çalışmayla bitki özlerinin ve meyvelerinin karışımı sağlanarak hiçbir inorganik bileşen kullanılmadan uygun asitlik değeri belirlenip ne gazoz ne de kola olan, baharatlardan gelen doğal aroma bileşenleri içeren, “Başka Bir Şey” sloganı ile muadillerinin ötesinde özgün bir ürün olan TORKU NO ON, Türkiye’nin yeni gazlı içeceği olacak.

Sağlıklı, içimi doğal, yapay lezzet içermeyen ve doğal serinlik kaynağı Torku No On’u tadan tüketiciler, içeceği sahiplenip kendi sloganını bile buldu “Torku, güvenle içeceğimiz On Numara Beş Yıldız bir ürün üretmiş. Torku No On”.

whatsapp-image-2020-03-03-at-12.51.23.jpeg


Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Egeli mobilya ihracatçılarının 2024 hedefi 1 milyar dolar Egeli mobilya ihracatçılarının 2024 hedefi 1 milyar dolar
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Edirne'de 11 düzensiz göçmen yakalandı! Edirne'de 11 düzensiz göçmen yakalandı!
Gebze’de Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması Gebze’de Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması