Gündem

Gündem Haberleri

TOFAŞ yarın Petkimi ağırlayacak


Gündem 16.10.2021 12:00:00 0
TOFAŞ yarın Petkimi ağırlayacak

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 4. haftasında sahasında Petkimspor’u ağırlayacak. 17 Ekim Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 15.30’da başlayacak ve TRT Spor & Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak.

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi’nde 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Ligde 2021-2022 sezonuna Türk Telekom ve Büyükçekmece galibiyetleriyle başlayan, 3. haftada deplasmanda Darüşşafaka Basketbol’a kaybeden TOFAŞ, 4. hafta mücadelesinde Aliağa Petkimspor’u konuk edecek. Jeremy Simmons’ın sakatlığının geçmesiyle bu maçta tam kadro mücadele edecek olan Mavi Yeşilliler, taraftarı önünde galibiyet hedeflerken, 17 Ekim Pazar günü oynanacak maç saat 15.30’da başlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma TRT Spor ve Tivibu Spor 2’den canlı yayınla ekranlara gelecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu maçın ardından ligin 5. haftasında 23 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi’de ise F Grubu 3. haftasında 26 Ekim Salı günü Fransa deplasmanında SIG Strasbourg ile kozlarını paylaşacak.


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor