TOFAŞ’ın konuğu Darüşşafaka Tekfen

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 29. hafta karşılaşmasında sahasında Darüşşafaka Tekfen ile kozlarını paylaşacak. 18 Nisan Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 15.15’te başlayacak.


Gündem 17.04.2021 14:00:00 0
TOFAŞ’ın konuğu Darüşşafaka Tekfen

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi 29. hafta maçında TOFAŞ, Darüşşafaka Tekfen’i konuk ediyor. Hafta arasındaki erteleme maçında aldığı Petkimspor galibiyeti sonrası ligde son 2 haftaya 17 galibiyet-11 galibiyet ile dördüncü sırada giren Mavi Yeşilliler, kalan maçlarında koltuğunu koruyarak play-off’a saha avantajıyla girmeye çalışacak.

Ligin ilk yarısında deplasmanda 85-72 mağlup ettiği rakibini evinde de yenerek bu sezonki 18. galibiyetine ulaşmak isteyen Bursa ekibinde bu zorlu maç öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor. Darüşşafaka Tekfen ise ligde geride kalan 28 haftada 1 maç eksiğiyle 7. sırada (15 galibiyet-12 mağlubiyet) play-off’a kalma mücadelesi veriyor. 

18 Nisan Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.15’te başlayacak. 

 

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin son haftasında ise deplasmanda Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın maç programı Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak