TDPli Adana İl Başkanı Malgaf: "Amatör kulüplere destek verilmeli"


Gündem 19.10.2021 17:00:00 0
TDPli Adana İl Başkanı Malgaf:

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, amatör spor kulüplerini ziyaret ederek talep ve beklentilerini dinledi.

ADANA(İGFA)- Kabasakal Gençlikspor ve Gülpınarspor Kulüplerini ziyaret eden Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, kulüp başkanları ve sporcularla bir araya geldi.

Amatör kulüplerin önemine değinen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, “Sporun tüm branşlarda başarılı olabilmesi için amatör branşların desteklenmesi gerekiyor. Başarılı sporcuların yetişmesinde amatör kulüplerin en önemli basamak. Bu kulüplerimizin ekonomik anlamda da kendisine yetebilmesi gerekiyor. TDP olarak Adana’da amatör spor kulüplerine destek verilmesi için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Gerek kamu kurumları gerekse özel sektörün bu kulüplerimize destek olması gerekiyor. Bu konuda da gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.


Turist rehberi düzenlemesi TBMM'den geçti Turist rehberi düzenlemesi TBMM'den geçti
CHP'li vekil Suiçmez'den Adalet'in mülakat sonuçlarına tepki CHP'li vekil Suiçmez'den Adalet'in mülakat sonuçlarına tepki
Keşan'da iki ayrı operasyonda ruhsatsız silah ele geçirildi Keşan'da iki ayrı operasyonda ruhsatsız silah ele geçirildi
Süt ve süt ürünleri üretiminde artış Süt ve süt ürünleri üretiminde artış
Düzce'de otomobil yayaya çarptı: 1 yaralı Düzce'de otomobil yayaya çarptı: 1 yaralı