TCDD, 328 kilometrelik hattın anklaşmanını tamamladı

Türkiyede Eskişehir - Kütahya - Balıkesir demiryolu hattı anklaşman projesini tamamlandı.


Gündem 23.02.2021 11:30:00 0
TCDD, 328 kilometrelik hattın anklaşmanını tamamladı

BURSA (İGFA) - Alstom, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi için Eskişehir - Kütahya - Balıkesir hattında 328 kmlik ana hat demiryolunu kapsayan dijital anklaşman sistemini tamamlayarak hizmete sundu. Telekomünikasyon ve Trafik Kontrol Merkezi (CTC) dahil olmak üzere 182 kmden uzun ilk 5 kesim için anklaşman sistemi tamamlanarak devreye alındı. Toplam 146 kilometrelik geri kalan üç kesim ise bu ay itibarıyla hizmete girdi.

Alstom Ortadoğu ve Türkiye Genel Müdürü Mama Sougoufara, çalışmaların meyvesini Eskşehir-Kütahya-Balıkesir demiryolu hattında görmekten gurur duyduklarını söyledi. Sougoufara, "Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi ile olan ortaklığımıza büyük değer veriyoruz ve Avrupa Demiryolu Trafik Yönetim Sistemimiz (ERTMS) aracılığıyla Otomatik Tren Denetimi çözümümüzün getirilmesi ve bu sinyalizasyon sistemine AB standartlarının uygulanması ile yüksek güvenlik teknolojilerinin seviyesini artırma çabalarında kendilerini tam destekliyoruz. Mobilite ihtiyaçlarını karşılayarak ve ilerideki ulaşım projelerini destekleyerek Türkiye için uzun vadeli bir ortak olma taahhüdümüzü bağlıyız" diye konuştu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı