TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ JAPONYA HEYETİNİ AĞIRLADI


Siyaset 28.09.2019 18:38:00 0
TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ JAPONYA HEYETİNİ AĞIRLADI

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Japonya Komeito Partisi Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi ve beraberindeki Milletvekilleri heyetini 24.09.2019 tarihinde ağırladı.

Japonya Komeito Partisi Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi ve beraberindeki Milletvekilleri Ankara'ya geldi. Heyeti,  Türkiye-Japonya Dostluk Grubu Başkanı Yılmaz Tunç ile birlikte TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ağırladı. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişleri yapıldı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!