TARİHE SAHİP ÇIKMAK VİZYON İŞİDİR


Kültür 5.09.2020 01:01:00 0
TARİHE SAHİP ÇIKMAK VİZYON İŞİDİR

Isparta El Ele Derneği Başkanı, eski Belediye Meclis Üyesi Canan Aydın, Isparta Belediyesi’nin Damgacı Sokak başta olmak üzere tarihi sokak ve evlere yönelik çalışmasından ötürü Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın, şu açıklamalarda bulundu:

TARİH SAHİPSİZ BIRAKILAMAZ

Tarihi değer vermemiz gerek. Bence bütün insanların tarihine çok değer vermesi gerek. Ne yazık ki Isparta’da tarih ihmal edildi. Sağolsun şimdiki Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, bu sokaklarla ilgili çok güzel çalışmalar yapıyor.

DUYARLILIK GÖSTERDİM, TEPKİ ALDIM

Ben meclis üyesi olduğum dönemde o zamanın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a bu sokaklarla ilgili hazırlanmış projeyi sunduğumda çok sert ve kötü tepkiler aldım. ‘Sen her şeye burnunu sokuyorsun, sen ne anlarsın’ gibi tepkiler verildi. İnsanların bir şeyi anlayıp-anlamaması önemli değil, duyarlı olması önemli. Ben çok büyük tepkiler aldım.

BAŞKANIMIZ BU SOKAKLARA DEĞER VERİYOR

Şu anda sağolsun Belediye Başkanımızın Damgacı Sokak ile ilgili güzel bir proje uygulayacak. Bu şehirde cazibe oluşturacak. Şehirde alternatif bir merkez oluşturacaktır. Sayın Başkanımız Ramazan şenliğini burada yaptı. Sokağa ilk kez gelenler olduğunu gördük. İnsanlar bu sokakları bilmiyor. Buraların bilinmemesi çok ilginç. Sayın Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR

Meclis üyesi olarak bu sokaklarla ilgili çok taleplerimiz oldu. Randevu taleplerimize geri dönülmedi. Şu an randevusuz görüşebiliyoruz. Başkanımız bizlere telefon açıp, sorunlarımızı dinliyor. Çok çok memnunuz. İnşallah uzun yıllar bu görevini yapar. Isparta için bir taş koyanın biz arkasındayız.”


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı