SÜTÇÜLER İLÇE KAYMAKAMI KÖYLÜLERİN SIKINTILARINI YERİNDE DİNLEDİ


Gündem 11.08.2020 16:34:00 0
SÜTÇÜLER İLÇE KAYMAKAMI KÖYLÜLERİN SIKINTILARINI YERİNDE DİNLEDİ

Isparta Sütçülere bağlı Çandır köyü camili mahallesinde yolun stabilize olmasından dolayı, köylüler mermer kamyonlarının yoldan geçerken çıkardıkları toz nedeniyle evlerinde oturamayacak duruma gelmeleri nedeniyle yolu geçişe kapattı, “bırakın sebze meyve almayı, evimizde dahi oturamaz hale geldik, yetkililerden bir an önce yolun asfaltlanmasını istiyoruz şeklinde tepkilerini dile getirmişlerdi.

 

Köylüler ayrıca' bölgemizde bulunan mermer ocaklarından bir tanesinin uygunsuz pasa döktüğü için köyden yaylaya kadar kuş uçuşu yaklaşık 9-10 km'lik bir orman alanının yayılan tozdan renginin griye döndüğünü belirtmişlerdi.

Köylülerin bu tepkisine duyarsız kalmayan Sütçüler ilçe kaymakamı Göktuğ Kaan YILMAZ, Çandır Köyü Camili Mahallesi yol, su ve mermer ocağı toz sıkıntısının çözümü noktasında köylülerin şikayetlerini yerinde dinledi. Sıkıntıların çözümü noktasında köylülerin yanında olduğunu dile getirdi ve gerekenin yapılacağını söyledi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı