SÜTÇÜLER BELEDİYESİ, SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI


Yaşam 21.01.2020 12:48:00 0
SÜTÇÜLER BELEDİYESİ, SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Zengi Yaylası ve Yeniköy’de bulunan sahipsiz yılkı atları için yemleme çalışması yaptı.

Belediye Başkanı İsmail YURDABAK konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı; “Kışın hayvanların aç kalmaması için vatandaşlarımızın da duyarlı olması gerekir. Sütçüler Belediyesi olarak yapılan bu çalışma ile hayvanların bu karlı soğuk havalarda aç kalmaması için elimizden geleni yapıyoruz’’ dedi.

Çetin kış şartları, insanları olduğu kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Bir yandan ilçemizin her tarafında kar mücadelesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken öte yandan da soğuk kış günlerinde aç kalan serçe, kedi, köpek gibi sokak hayvanlarının yemek ve su ihtiyaçlarının karşılanması için yemleme istasyonları oluşturuyoruz. Ancak sadece belediyelerimizin çabaları bu iş için yeterli olmaz. Vatandaşlarımızdan sokak hayvanları için soframızdan artan kırıntıları, uygun yer ve kaplar içerisinde hayvanların bulabileceği yerlere koymasını istiyoruz.”

sutculer-(1).jpgsutculer-(2).jpgsutculer-(3).jpgsutculer-(4).jpg

  •  

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı