Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak; Bu Virüsü Yeneceğiz


Sağlık 25.04.2020 02:11:00 0
Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak; Bu Virüsü Yeneceğiz

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede alınan önlemler ve mücadele konusunda açıklama yaptı.

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede alınan önlemler ve mücadele konusunda yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizde özellikle çarşı merkez ve Pazar yeri aralıksız olarak haftada 2 sefer baştan sona deterjanla yıkanmakta ve dezenfekte edilmektedir.

Ayrıca ilçemizdeki tüm esnaflarımızın işyerleri, tüm kamu kuruluşları , cami ve tuvaletler gibi halka açık toplu kullanım yerleri korona virüs tehdidine karşı düzenli olarak belediye ekiplerimizce dezenfekte edilmektedir.Bununla birlikte ilçemizi ve köylerimizi kapsayan vefa destek grubuna da 2 araç ve 4 personelle destek vermekteyiz.

Pazar yeri giriş ve çıkışları zabıta ekiplerimizce kontrol altına alınarak ücretsiz maske dağıtımı yapmaktayız.Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda bu virüsü yeneceğiz inşallah. Değerli halkımıza ‘’Evde kal Sütçüler’’ diyerek sesleniyoruz’’ dedi.


Marmarabirlik son dilim ödemeleri yapacak Marmarabirlik son dilim ödemeleri yapacak
Edirne Jandarması 14 düzensiz göçmen yakaladı! Edirne Jandarması 14 düzensiz göçmen yakaladı!
BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu'nun oldu BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu'nun oldu
Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor
Talas altyapıda uluslararası maç Talas altyapıda uluslararası maç