Gündem

Gündem Haberleri

Sungur ailesine en acı belge

Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Garada şehit düşen Jandarma Er Süleyman Sungur’un ailesine şehadet belgesi takdim edildi.


Gündem 26.02.2021 13:30:00 0
Sungur ailesine en acı belge

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Garada, bölücü terör örgütü PKK tarafından alıkonularak, şehit edilen jandarma er Süleyman Sungur’un ailesine Jandarma Genel Komutanlığınca düzenlenen şehadet belgesini takdim etti.
Şehidin babası Salih Sungur ve aile bireylerini İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ile birlikte ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, şehit ailesi ile bir süre sohbet ederek, şehadet belgesini şehidin babasına takdim etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin de Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan taziye mesajını şehidin babası Salih Sungur’a takdim ederek, başsağlığı diledi. Şehidin babasına başsağlığı ve sabır dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, “Şehidimiz en ulvi makam olan şehitlik mertebesine erişmiştir. Şehidimize Allahtan rahmet, siz değerli yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim ruhunu şad eylesin. Onun aziz hatırasını her zaman yaşatacağız. Devlet olarak her zaman yanınızdayız "dedi.

Jandarma Er Süleyman Sungur, 13 Şubatta Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Garada, bölücü terör örgütü tarafından alıkonularak, şehit edilmişti.

 


BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi tamamlandı BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi tamamlandı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak
Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı
Dünyanın çocukları İstanbul'da Dünyanın çocukları İstanbul'da