ŞÜKRÜ BAŞKAN ISPARTA’YA DAMGASINI VURACAK BİR DÖNEM YAŞATACAK


Siyaset 28.03.2021 00:45:00 0
ŞÜKRÜ BAŞKAN ISPARTA’YA DAMGASINI VURACAK BİR DÖNEM YAŞATACAK

Milletvekili Recep Özel, Tarihi Üzüm Pazarı 1.etap işyerleri anahtar teslim töreninde "tarihi değerleri yaşatmak için bir yerlerde fon var, kaynak var ama Isparta bunu şimdiye kadar kullanamamıştı. Diğer şehirler çok hızlı yaptı Isparta yeni başlıyor” dedi.  

 

Milletvekili Recep Özel, Tarihi Üzüm Pazarı birinci etap işyerleri anahtar teslim töreninde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederek şöyle konuştu:  

 

“Güzel bir gün yaşıyoruz. Isparta’nın eski halini hep biliriz. Aybatılı başkanımız büyük bir cesaret göstererek bu meydanı açtı. Esnafları mağdur etmedi. Isparta, buraları çoktan halletmeliydi. Çok geç kaldı. Tarihi yerlerimizi ortaya çıkarmalıydık.

 

Bir yerde fon var, kaynak var. Devlet hibe olarak veriyor. Özel mekana para harcanıyor diye bir eleştiri var. İnsanlar bu restorasyonu kendisi yaşamaz. Bu eserler tarihi eser niteliğinde. Müteahhide veremez. 460 yıllık bir eser. Mimar Sinan Camii’ne gelir olması için bu arasta yapılmış. Tarihi eseriniz varsa devlet bağış yapıyor.

 

Kaynak var, kullanılıyor. Diğer iller çok hızlı yaptı. Biz yeni başlıyoruz. Isparta keşfedilmemiş şehirler arasında. Güzelliklerimizi kıymetini bilelim. Bu tür güzellikleri ortaya çıkarmak için esnafımız sıkıntı çekiyor olabilir. Sabretmek gerekiyor. Geçmişimize sahip çıkacağız. Kim ne derse desin! Şükrü Başkan Isparta’ya damgasını vuracak bir dönem yaşatacaktır,”


Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
Keşan'da uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı Keşan'da uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon! Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon!
BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu’ya verildi BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu’ya verildi