SORAN, İSTİŞARE EDEN BİR BELEDİYE YÖNETİMİ VAR


Gündem 7.03.2021 19:54:00 0
SORAN, İSTİŞARE EDEN BİR BELEDİYE YÖNETİMİ VAR

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığındaki Belediye yönetiminin teknik konularda uzman görüşe başvurmasından memnun olduklarını söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetimi ‘Bir şantiye bir şef’ kampanyası kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Makine Mühendisi Hakkı Kaya’yı ziyaret etti. Başkan Korkmaz, ziyaretinden her şantiyeye bir şantiye şefi olmasını hedefleyen kampanya hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Kaya da sektör ve ilgili meslek örgütleri ile işbirliği ve istişare içinde olduklarını belirterek “alacağımız tüm kararlar ve uygulamalarda meslek örgütlerimizi dinliyor, istişare ediyoruz. Bu işbirliğimizden şehriniz kazanıyor” dedi.
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz da “istişareye açık, iletişime açık bir belediye yönetimimiz var. Sayın Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen göreve geldikten sonra hem kendisi hem teknik ekibi işin uzmanına danışan, istişare eden, Odaları dikkate alan ve önemseyen bir belediye yönetimimiz var. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Şantiye gezileri yeniden başlıyor Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı
Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı
Arjantin’den İzmit’e 'taraftar' jesti Arjantin’den İzmit’e 'taraftar' jesti
Hulusi Akar'dan Sakarya'ya ziyaret Hulusi Akar'dan Sakarya'ya ziyaret