Son dakika... Maaşlar 355 tl artacak


Ekonomi 6.12.2019 12:05:00 0
Son dakika... Maaşlar 355 tl artacak

6 Aralık itibari ile intibak yasası hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu anlamda intibak yasası dört gözle bekleniyor. 2000 sonrası emeklilerin maaşlarındaki mağduriyetlerin giderileceği emekli intibak yasası binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. İntibak yasasının ne zaman çıkacağı henüz netlik kazanmadı. 2000 öncesi emekli olanlar daha yüksek emekli aylığı alıyor. 2000 sonrası azalan emekli aylığı, 2008 sonrasında da bir düşüş yaşadı. Peki, emekli intibak yasası ne zaman çıkacak? Emekli intibak yasası kimleri kapsıyor? İntibak maaşları nasıl etkileyecek? Sizler için intibak yasası ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını derledik.

SSK SGK ve Bağkur emekli maaşı intibak zam oranı hakkında açıklamalar oldukça merak ediliyor. SSK ve Bağ-Kur'luların maaşını artıracak ve emeklilik şartlarında eşitlik sağlayacak yeni düzenlemeler gündemde. SGK, sehven eksik bağlanan aylıklara mercek tutarak, gelir farkını azaltacak uygulamaları hayata geçirecek. Esnafın emekli olabilmesi için gerekli olan 9000 gün prim sayısını, 7200'e indirecek teklif, Meclis'e sunulacak. Peki İntibak ile emekli maaşı ne kadar artacak? İşte güncel emekli maaşları! İntibak bekleyen SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de yolu açabileceği, gelirlerinin yükselebileceği belirtiliyor. İşte detaylar.... son dakika haberleri intibak zammı gelişmeleri takvim.com.tr'de sizlerle olacak.


Merkez'in rezervleri azalışta! Merkez'in rezervleri azalışta!
 Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi Bursa'da  Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi Bursa'da
Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler
Kocaeli Gölcük'te atıl iş merkezi eğitime dönüştü Kocaeli Gölcük'te atıl iş merkezi eğitime dönüştü
İzmir'de kan bağışçıları sertifikalandı İzmir'de kan bağışçıları sertifikalandı