SoloTürkten Şanlıurfa semalarında gösteri uçuşu

Şanlıurfanın düşman işgalinden kurtuluşunun 101inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Solo Türk gökyüzünde nefes kesen gösteri uçuşu yaptı.


Gündem 11.04.2021 13:00:00 0
SoloTürkten Şanlıurfa semalarında gösteri uçuşu
ŞANLIURFA (İGFA) - Şanlıurfanın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Solotürk gösteri ekibi, Şanlıurfa semalarında gerçekleştirdiği gösteri uçuşu ile Şanlıurfalıları selamladı. Gökyüzündeki gösterileri vatandaşlar, Türk bayrağını sallayarak ilgiyle izledi. Kentin simgesi olan Balıklıgöl ile eski havaalanında yapılan etkinlikte Malatyadan havalanan Solo Türkün Şanlıurfa semalarındaki gösterisi hayranlıkla izlendi. Solo Türk pilotu, gösteri sonunda alanda kendisini izleyenleri telsiz yardımıyla selamlayarak, Şanlıurfanın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutlarken, Konyada eğitim uçuşu sırasında Türk Yıldızlarına ait NF-5 uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelepe Allahtan rahmet diledi.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı