SİLAHLI SALDIRI FAİLLERİ YAKALANDI


Asayiş 2.07.2020 15:50:00 0
SİLAHLI SALDIRI FAİLLERİ YAKALANDI
 
Yeşilova Belediye Başkanı'nın İkametinde Uğradığı Silahlı Saldırı Olayıyla İlgili Yürütülen Soruşturma Kapsamında Emniyet Ekipleri Tarafından Göz Altına Alınan 4 Şüpheli Şahıstan 1'i Tutuklandı
Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru, can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından; 20.04.2020 tarihinde Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz ŞENEL ve eşi Fatma ŞENEL ’in ikametlerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucunda yaralanmaları olayı ile ilgili, “Suç İşlemek Amacıyla Silahlı Örgüt Kurmak, Silahla Yaralama, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, 5809 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Yağma (silahla birden fazla kişiyle yağma)” suçları hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, 30.06.2020 günü Burdur ve Denizli İlinde eş zamanlı olarak 4 farklı adreste operasyon yapılmıştır.
Yapılan operasyonlarda 4 şüpheli şahıs yakalanmış, şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; 1 adet tabanca, tabancaya ait 8 adet fişek, 9 adet flash bellek, 4 adet cep telefonu ele geçirilmiştir.
Yapılan işlemerinin ardından Adli mercilere sevk edilen 4 şüpheli şahıstan 1’i tutuklanmış, 1’i adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, 2’si ise savcılıktan serbest bırakılmıştır.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı