Siirtte çiftçilere 60 bin adet tüplü bıttım fidanı dağıtılacak

Siirt’te yeni fıstık bahçeleri oluşturmak ve kentin ekonomisine katkı sağlamak üzere Siirtli çiftçilere 60 bin adet tüplü bıttım fidanı dağıtılacak.


Gündem 26.03.2021 09:30:00 0
Siirtte çiftçilere 60 bin adet tüplü bıttım fidanı dağıtılacak

SİİRT (İGFA) - AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Tarım ve Orman Bakanlığının sağladığı kaynakla desteklenen proje kapsamında 670 bin lira tutarında 60 bin adet tüplü bıttım fidanı dağıtılacağını açıkladı.

Proje ile 2 bin 700 dekar alanda Siirt Fıstığı bahçeleri oluşturulacağını kaydeden Milletvekili Ören, Siirtin ekonomisine ve istihdama büyük katkı sağlayacak projeden faydalanmak isteyen çiftçilerin Siirt Tarım ve Orman İl/İlçe müdürlüklerine başvuru yapabileceğini duyurdu. Milletvekili Ören, fidan desteğinin Siirt tarımına ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diledi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı