Siirtin İl Afet Risk Azaltma Planı görüşüldü

Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında Siirtin İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı kurum ve kuruluşların katılımıyla, Vali Yardımcısı Resul Özdemir’in başkanlığında gerçekleştirildi.


Gündem 26.02.2021 16:00:00 0
Siirtin İl Afet Risk Azaltma Planı görüşüldü

SİİRT (İGFA) - Siirt İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Toplantısı, Valilik Konferans Salonunda yapıldı. Vali Yardımcısı Resul Özdemir başkanlığında Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Sinan Poyrazoğlu, AFAD İl Müdürü Mehmet Cahit Akkoyun ile ilgili kurum müdürleri katıldı.
İl Acil ve Afet İl Müdürü Cahit Akkoyun,  Siirt genelindeki eğitim faaliyetleri ile tüm vatandaşların afet farkındalığı konusunda bilinçlenmesini hedeflediklerini kaydetti.  Siirtin IRAP çalışmalarına tüm kurumların kendi kurumlarının işleyişine yönelik nitelikli personelle destek vermesi ve katkı sağlamasının oldukça önemli olduğunu söyledi. 

Toplantı, İl Acil ve Afet İl Müdürlüğünde görevli Jeoloji Mühendisi Memduh Aslan tarafından “İl Afet Risk Azaltma Planı’’ bilgilendirme sunumu ile sona erdi.

 


Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı