Siirt zabıtasından COVID-19 denetimi

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kentteki iş yerleri ve AVM’lerde COVID-19 denetiminde bulundu.


Gündem 16.03.2021 14:00:00 0
Siirt zabıtasından COVID-19 denetimi

SİİRT (İGFA) - AVM’ler, çay ocakları, lokanta vb. işyerlerinde oturma planı ve kişi sayısını gösterir afişler asan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilgilileri kurallara riayet edilmesi konusunda uyardı. Ekipler, tebligatları da iş yeri sahiplerine tebliğ etti. Türkiye’nin risk haritasında mavi kategoride yer alarak düşük riskli iller grubunda yer alan Siirt’te kurallara uymanın önemine değinen ekipler, maske, mesafe ve hijyen kurallarına eksiksiz uyulmasını ve maviyi korumanın gerektiğini belirtti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı