SEVGİ KURTULMUŞ BABA OCAĞI GÖLHİSAR'DA


Siyaset 12.03.2020 23:27:00 0
SEVGİ KURTULMUŞ BABA OCAĞI GÖLHİSAR

Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un eşi Gölhisarlı Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş ilçede yapımı devam eden yatırımları yerinde görmek üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Burdur Vali'si Hasan Şıldak'ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Ulucami Aile Sağlığı Merkezi, Himmet Dede Camii, Kız Kuran Kursu, Mesleki Eğitim Merkezi, Konak Ortaokulu ve Kibyra Karşılama Merkezi inşaat alanları ziyaret edildi. Gölhisar'lılar tarafından coşkuyla karşılanan Sevgi Kurtulmuş Baba ocağı olan Gölhisar sokaklarında uzun süre gezdi.

Gölhisar ilçesinde tamamlanan ve yapımı devam eden birçok projede bizzat emekleri olan Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve eşleri Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş'a ilçede çok değer veriliyor.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Mevlüt Erdem dahil, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, düğün, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Mevlüt Erdem ve Ibrahim Sertbaş dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!