SENİRKENT MYO’DAN GELECEK NESİLLERE MİRAS


Yaşam 29.11.2019 21:14:00 0
SENİRKENT MYO’DAN GELECEK NESİLLERE MİRAS

Senirkent Meslek Yüksekokulunda; Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen, Mikail Tufan Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Serap Yılmaz, Yüksekokulu Müdürü Murat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıdvan Şahin, İlçe Müftüsü Recep Işıldar, akademik-idari personeli ve öğrencilerin katılımıyla ağaç dikme etkinliği yapıldı. Öğrenciler, yüksekokulun ön cephesindeki geniş alana yaklaşık 450 çam fidanı dikerek gelecek nesillere faydalı bir miras bıraktı. Okul personelinin önceden açtığı çukurlara kolay bir şekilde dikimi yapılan fidanlar, belediye okulun arka tarafında açmış olduğu kuyudan alınacak suyla hep yeşil kalacak. Ağaç dikiminin ardından öğrencilere çorba ikramı yapılarak keyifli anlar yaşandı.

Bu bağlamda, fidanların dikim hazırlığında büyük rolü olan okul idari personeline ve sondaj kuyusu desteği için sayın belediye başkanı Kadir HEYBELİ’ye okul yönetimi olarak teşekkür edildi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!