ŞEMS BİLGİ TEKNOLOJILERINDEN SEMİNER


Gündem 29.11.2019 01:58:00 0
ŞEMS BİLGİ TEKNOLOJILERINDEN SEMİNER

ŞEMS Bilgi Teknolojileri, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan tebliğlere göre zorunlu hale gelecek dijital faturalandırmaları anlatmak üzere bugün Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile beraber verimli bir seminer gerçekleştirdi.

 

ŞEMS Bilgi Teknolojileri Kurumsal Yazılım Danışmanı Ercan İri, Satış Temsilcisi Yunus Gün ve EDM Bilişim Kurumsal İletişim Müdürü Tansu Uslu'nun katılımlarıyla 100'e yakın Mali Müşavire e-dönüşümün zorunlukları, e-fatura, e-arşiv fatura, e-irsaliye, e-müstahsil, e-defter ve e- defter saklama portali gibi ürünlerini anlatarak, bu ürünlerin müşavirlere ve şirketlere sağladığı avantajlara dikkat çekti. 

Türkiye'nin önde gelen Dijital Dönüşüm Operatörü EDM Bilişim'in Isparta Çözüm Ortağı ŞEMS Bilgi Teknolojileri ülkemizin Dijital Dönüşüm Hedefleri doğrultusunda kobilere katma değer sağlamaya devam edeceklerini belirtti.


Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla
SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM! SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM!
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu