Semiha Yankı : "8 sene tedavi gördüm"


Gündem 16.10.2021 16:00:00 0
Semiha Yankı :

Sesiyle bir döneme damgasını vuran Semiha Yankı, katıldığı programda göz yaşlarını tutamayarak, abisi Metin Yankıyı nasıl gözlerinin önünde kaybettiğini anlattı.

Sunuculuğunu Armağan Çağlayan'ın yaptığı 'Dur Bi Dİnle' programına katılan ses sanatçısı Semiha Yankı, evine yapılan saldırıyı ve sahne aldığı sırada abisinin nasıl felç geçirdiğini anlattı.

Hayattaki dönüm noktam dediği abisi Metin Yankı'yı nasıl kaybettiğini, "O gece ben de sahnedeydim. Gözümün önünde oldu o olay. Abimin boynu kırıldı. Omurilik küçük beyinciğe saplanmış, baştan aşağısı felç oldu. Aynı zamanda kaburga da kırılıp akciğere saplanınca hem beyin kanaması hem de iç kanama sebebiyle kaybettik" söyleriyle göz yaşlarını tutamayarak anlattı.

SENELERCE PSİKOLOĞA GİTTİM 

Çengelköye'deki evine taşındığı zaman bir takıntılı bir inşaat işçisinin saldırısına uğradığını söyleyen Yankı, "Kafayı bana takmış. O gün eve geldiğimde evdeki kadını markete göndermiş, evin terasında  dolaşıyordum. Bir anda arkamdan biri geldi, 'seninle konuşmak istiyorum' dedi. Ne istiyorsun?' dedim, 'Ben sana aşık oldum' dedi. Sonra bir şeyler oldu, biz boğuşmaya başladık.

Feryatları bizim evde çalışan kadının sevgilisi duyuyor, o koşuyor. Adama tekme atıyor ama adam bırakmıyor beni, o kadar uyuşmuş. Sonra kurtarıyorlar beni bir şekildeSonra bu adamı yakalayıp hapse attılar. Nakıs teşebbüs olduğu için 3,5 sene yedi ve çıktı. Şimdi kim bilir hangi kadının başına bela olmuştur. Bu olay sebebiyle ben sekiz sene psikoloğa gittim, tedavi gördüm" dedi. 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu