SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık "Yılın Genç Bilim İnsanı Ödülü" ne Layık Görüldü


Eğitim 26.02.2021 22:13:00 0
SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık, “Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülü”ne layık görüldü.
 
Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Işık, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında yaptığı çalışmalarla Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu anısına düzenlenen Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Politikaları Çalıştayında, “Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı Ödülü” nü aldı. 
 
 
Ödülü almanın gururu ve heyecanı içerisinde olduğunu belirten Doç. Dr. Ümit Işık, “Bu ödülü Göller yöresi bölgemiz, Isparta ve üniversitemiz adına almaktan onur duyuyorum. Bana bu süreçte desteklerini esirgemeyen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar’a Başhekim Prof. Dr. Rasih Yazkan’a ve Çocuk ve Ergen Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanım Prof. Dr. Evrim Aktepe’ye teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”