SAÜ’lü genç Yeşilaycılar sağlıkçılara moral oldu

Sakarya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu üyeleri Koronavirüs salgını sebebiyle yoğun çalışma temposu içerisinde olan sağlık çalışanlarına mektup yazarak elden teslim etti.


Gündem 2.03.2021 11:00:00 0
SAÜ’lü genç Yeşilaycılar sağlıkçılara moral oldu

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu, başkanları Ayberk Anbar ve ekibi öncülüğünde, sağlık çalışanlarının morallerini yükseltmek amacıyla bir mektup etkinliği başlattı. Etkinlik doğrultusunda SAÜ Genç Yeşilay Topluluğu içerisinde etkin biçimde faaliyet gösteren öğrenciler, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi (SEAH) bünyesinde çalışan ve COVID-19 ile mücadele etmekte olan sağlık çalışanlarına mektuplar aracılığıyla iyi dileklerini iletti.

İki yönlü katılımın gerçekleştiği etkinlikte mektuplar hem sanal, hem de posta ile yollandı. Özellikle uzak illerde ikamet eden öğrenciler, mektubu sanal yollar ile iletmeyi tercih etti. Sanal katılım için topluluğun temsilciler kurulu üyelerinden Enes Usta katılım formu oluştururken, topluluğun Genel Sekreteri Ayşe Gül Buzlu, sanal katılımların kontrolü sorumluluğunu üstlendi.

KENDİ ELLERİYLE TESLİM ETTİLER

Sakarya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu, ellerine ulaşan mektupları Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesine bizzat kendi elleriyle teslim ettiler. Mektupları hastaneye, Sakarya’da ikamet eden SAÜ Genç Yeşilay Başkan Yardımcısı Resul Emin Küçük ve Sosyal Medya Komisyonu Temsilcisi Tenzile Simge Saka iletti.

Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yavuz Bingöl rehberliğinde koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarına mektupları verildi. Farklı illerden katılımla gerçekleşen etkinlikte SAÜ Genç Yeşilay Topluluğu, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde çalışan sağlık personellerine duyulan minnetlerini dile getirdi.

 

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü
RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi