ŞARKIKARAAĞAÇ'TA KARANTİNA SONA ERDİ


Gündem 4.08.2020 12:36:00 0
ŞARKIKARAAĞAÇ

Şarkikaraağaç ilçesinde toplam 40 daireden oluşan sitede de 14 günlük karantina süresi sona erdi. Şarkikaraağaç Ulvikale Mahallesi 1212 Sokak Birlik Siteleri 2 C Blok adresinde bir dairede bulunan 5 vatandaşta koronavirüs testini pozitif çıkması üzerine 40 daire İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından 17 Temmuz 2020 Cuma günü karantinaya alınmıştı. Karantina sürecinin sona ermesi ve vaka çıkmaması üzerine karantina işlemi sona erdi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı