Şanlıurfa turizmi uçuşa geçecek

Şanlıurfa turizminin kalbi Dergah- Balıklıgöl platosundaki atıl alanların işlevlendirilmesi çalışmaları için harekete geçen Alfa Havacılık A.Ş. ile Şanlıurfa İli Kültür, Eğitim, Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) arasında bir protokol imzalandı.


Gündem 30.03.2021 11:00:00 0
Şanlıurfa turizmi uçuşa geçecek

ŞANLIURFA (İGFA) - Şanlıurfa Valisi ve ŞURKAV Başkanı Abdullah Erin, Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Alfa Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Pakır ve ŞURKAV Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu protokol imza töreni, valilik toplantı salonunda gerçekleşti. İmzaların atılmasının ardından, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Pakır’ a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

VALİ ERİNE BÜYÜK ÖVGÜ

Alfa Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Pakır, “Doğduğum topraklarda, bu denli özverili bir devlet adamının vilayet amirliğini başarı ile yürütmesinden son derece mutluyum. Bu nedenle, Valimize buradan şükranlarımı sunuyorum. Kültürel değerlerimizin korunması adına verilen bu desteklerin çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu anlamda, bizi bu hizmete doğru kanalize ederek destekte bulunmamıza yardımcı olan valimizle birlikte bugüne kadar yapılan en büyük desteklerden birine imza attık. Sadece Şanlıurfa’da değil, diğer tüm illerimizde de kültürel miraslarımızın yeniden işlevlendirilmesi çalışmalarının yapılması son derece kıymetli. Biz, bu anlamda Şanlıurfa’mızda ilk adımı attık. Umuyorum ki, yapmış olduğumuz bu destek tüm Türkiye’de farkındalık anlamında önemli bir adım olur” dedi.


Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"