Şanlıurfa, Aydın Didimde tanıtıldı

İzmirde memleket hasreti çeken Şanlıurfalıların tanıtımına katkı amaçlı düzenlendiği Şanlıurfa Tanıtım Günleri Aydının Didim ilçesinde devam etti.


Gündem 11.10.2021 16:30:00 0
Şanlıurfa, Aydın Didimde tanıtıldı

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Dünyanın En Eski Mutfağı' sloganıyla UNESCO'ya aday müziği ve 12 bin yıllık tarihiyle Şanlıurfa'nın gastronomisini, müziğini, kültürel zenginliklerini ve kente özgü değerlerini tanıtmak üzere Ankara, İstanbul ve İzmir'in ardından Didim'de gerçekleşti.

Didim Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Ahmet Özcan'ın konuğu olarak Didim'e gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Ticaret Odası Başkanı Halil Peltek, Şanlıurfa İlçe Belediye Başkanları, Şanlıurfalılar Federasyon Başkanı Ferit Mızraklı ile çok sayıda davetli katıldı.

Misafirleri kapıda karşılayan Didim Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Ahmet Özcan, konuklarına ikram ettiği yemek ardından yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'nın medeniyetini, kültürünü yaşanılan şehirlerde yaşatmaya, unutturmamaya çalıştıklarını söyledi. Ziyaret sonunda konuklara Didim Şanlıurfalılar Derneği'nin hediye takdim edildi.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı