Şanlı bayrağımız Siirtten yola çıktı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen “Anadolu Gönül Yolu-81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında Çanakkale Şehitliği’ne götürülecek ay-yıldızlı şanlı bayrağımız, Siirt’ten yola çıktı.


Gündem 2.03.2021 18:00:00 0
Şanlı bayrağımız Siirtten yola çıktı

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, "Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak" etkinliği kapsamında Çanakkale’ye gönderilmek üzere hazırlanan Türk Bayrağını, Siirt Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Adil Ceylana valilik makamında düzenlenen programda teslim etti.

Şanlı Türk bayrağının devletin birliğini ve bütünlüğünü temsil ettiğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, "Çanakkale Zaferi, uğruna çok ağır bedel ödenerek, yüz binlerce şehit ve gazimizin kanlarıyla kazanılmış, yüce milletimizin tarihe altın harflerle yazmış olduğu bir destandır. Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümü vesilesiyle tüm aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum" dedi.
Öğrenci Adil Ceylan ise, bu kutsal emaneti koruyup, yücelteceğine ve benden sonraki kardeşlerine devredeceğime söz vererek şanlı bayrağı teslim aldı. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Siirt’ten yola çıkan Türk bayrağı, bölge illerindeki teslim törenlerinin ardından, 18 Martta Çanakkale Şehitliğinde göndere çekilecek.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI