Gündem

Gündem Haberleri

Sakaryaya asfalt müjdesi

Nisan meclis toplantısında geride kalan 2 yıllık yatırımları paylaşan Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 1 milyara yakın yatırım yaptıklarını belirtti. Meclis üyelerinden yeni dönem asfalt çalışmaları için 50 milyonluk yetki alan Yüce, şehirde tüm grup


Gündem 12.04.2021 18:00:00 0
Sakaryaya asfalt müjdesi

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Meclis Toplantısı Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Ekrem Yüce’nin başkanlığında toplanan mecliste 64 madde karara bağlandı.

Konuşmalarına geride bırakılan iki yıl boyunca hayata geçirilen hizmetlerden bahsederek başlayan Ekrem Yüce, “Malumunuz göreve geldiğimiz günden bugüne iki yılı geride bıraktık. İki yılda birçok faaliyeti ve projeyi hayata geçirdik. İki yıllık süreçte Sakaryamız ve Sakaryalılar için 1 milyar liraya yakın bir yatırım yaptık" dedi.

Şehrin tarımsal gelişimine 2 yılda büyük bir ivme kazandırdıklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret Merkezi için de ilk kazmayı yakında vuracaklarını belirtti.

Şehrin merakla beklediği yeni dönem asfalt çalışmaları için de Başkan Yüce, “Meclisimizden 50 milyonluk yetkiyi aldık. İnşallah şehrimiz grup yollarını asfaltla buluşturacağız. Hayırlı olsun” dedi.


MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım" Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi
Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı