Sakaryanın kuzeyinde beton yol yapılacak

Sakaryada şehrin kuzey ilçeleri Kocaali ve Karasu’da yaklaşık 46 kilometreyi kapsayan güzergâhlar silindirle sıkıştırılmış beton ile yenilenecek.


Gündem 29.03.2021 15:00:00 0
Sakaryanın kuzeyinde beton yol yapılacak
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 16 Nisan Cuma günü şehrin kuzey ilçeleri Karasu ve Kocaali’de hayata geçirilecek beton yol çalışmaları için ihaleye çıkacaklarını açıkladı. İlk uygulaması Pamukova Karapınar’da yapılan, daha sonra Geyve ve Taraklı’da 37 kilometrelik güzergâhlarda gerçekleştiren silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarının ardından memnuniyet verici geri dönüşler aldıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, Karasu ve Kocaali ilçelerinde de yaklaşık 46 kilometreyi kapsayan arterlerde beton yol çalışmasını hayata geçireceklerini dile getirdi. Yüce, ihale kapsamında 37 bin 785 metreküp silindirle sıkıştırılmış betonun yollara serileceğini ifade etti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı