Gündem

Gündem Haberleri

Sakaryada pedallar çevriliyor


Gündem 23.10.2021 13:30:00 0
Sakaryada pedallar çevriliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ayçiçek Vadisi’nde bisiklet yarışı heyecanı MTB Sakarya Cup yarışlarıyla başladı. Vadi içindeki dağ maratonu parkurunda yapılan yarışta kazananlar belli oldu.

SAKARYA(İGFA)-  Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen BMX Supercross Dünya Kupası, saat 14.00'da Ayçiçeği Vadisi'nde başlayacak. Yarış heyecanı vadi içindeki “dağ bisikleti” parkurunda MTB Sakarya CUP ile başladı. Dağ maratonu yarışları vadi içindeki 4 bin 500 metrelik parkurda yapıldı. Elit erkekler ve elit kadınlar olmak üzere iki kategoride pedal çeviren sporcular altın madalya için kıyasıya yarıştı.

Elit Erkekler’de İsviçreli Albin Vıtal birinci, Walter Simon ikinci, Walter Andrin ise üçüncü oldu. Elit Kadınlar kategorisinde ise Ukraynalı Popova Iryna yarışı birinci, Kazakistanlı Sarkulova Alına ikinci, Taylandlı Fetpraphan Warinthorn üçüncü tamamladı. Dereceye giren bisikletçilere, madalyaları podyumda takdim edildi. 


Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı
Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında